Reception i anledning af bogen Situated Design Methods

2014-09-04-situated design methods
– fredag d. 19. september kl. 13-13.45 i hus 4

af Jesper Simonsen
Bogen som mange HumTek studerende har efterspurgt er endelig kommet. Der har været brug for en god bog om hvordan man laver designorienterede projekter på HumTek. Uheldigvis har der ikke været noget god forskningslitteratur om dette – så 24 vejledere fra  satsningsområde ‘Designing Human Technologies’ har skrevet bogen ‘Situated Design Methods’, som udgives af MIT PRess (Design Thinking, Design Theory serien).  Den omfatter 18 forskellige metoder til HumTek projekter, til støtte af samarbejdsprocesser, til kreation af æstetiske oplevelser og til opnåelse af øget bæredygtighed.

Kom og hør om bogen, mød forfatterne og nyd et glas champagne.

Der trækkes lod om gratis bøger til de HumTek studerende der kommer.
Gratis eksemplarer uddeles også til HumTek vejledere.

Forfatterne er meget stolte af bogen og håber på at HumTek studerende vil få glæde af den mange år fremover.

MIT Press’ seniorredaktør skrev om bogen
– “This is going to be a superb book and I fully expect it to have lasting impact.”
–  “It’s a perfect fit for the Press and the Design Thinking series.”

De internationale anonyme reviewere skrev om bogen
– “I have been aware of and appreciated the work of the people at Roskilde University […] for a long time. Their unique experimental attitude both toward curricula and how to construct successful interdisciplinary activities has an international reputation, one justified in my view.”
– “I particularly trust the basing of such views in the tradition of Participatory Design, a form of design in relation to which Roskilde scholars have made a substantial contribution.”
– “To the best of my knowledge, it is original.”
– “[T]he project can make a major contribution to a developing field.”
– “[P]roviding the breadth and coverage that have not previously been presented in the design field.”
– “In other words its originality and scholarship are important in the way it will offer a breadth not currently available.”
– “I will look forward to reading it as well as assigning it, or at least sections of it to my students.”
– “I’m eager to actually use this book and I hoping to see it in print ASAP.”

Se også
*‘Situated Design Methods’ – a success going to print