Psykologi, forandring og kultur – Netværksarrangement på Bymosehegn d. 10.-11. juni

Vi ved der er der forskel på mennesker. Men er der så også forskel på hvordan forandring bliver robust? Ja, da! Derfor skal man arbejde med forskellighed, planlægge med forskellighed, og indse at robusthed også er forskelligt alt efter hvor man står.

Mennesker fra forskellige kulturer er også forskellige. Danmark har f.eks. verdensrekord i mindst mulig respekt for ledere, blot fordi de har en titel; man skal fortjene respekten i en dansk kontekst.

Vi udforsker forskelligheder på mange niveauer, fra individer og psykologi til kultur og sociologi.

Programmet finder du her.

Dette 12-12 arrangement holdes på Bymosehegn. Hvis du arbejder med robust organisationsforandring kan du melde dig til netværket og deltage i aktiviteten. Læs mere her.

Sorry, the comment form is closed at this time.