Appetizer Video 1

af Camilla Simonsen
Netværk for Design af Robust Organisationsforandring har fået lavet fire korte appetizer-videoer omkring netværkets formål og virke.

Se den første af de fire videoer her:

I videoen spørger vi to af netværkets deltagere, Charlotte H. Kaufmanas, der er specialkonsulent i offentlig styrelse, og Frank Iversen, der er leder i en stor IT virksomhed, hvordan de vil forklare, hvad det er, vi går efter at finde ud af i netværket.

Viden om forandringsprocesser
Det, vi går efter i NDRO kan helt kort siges at være viden om forandringsprocesser. Eller som det bliver forklaret af Charlotte H. Kaufmanas i videoen: ”Hvordan mennesker fungerer i forandring, og hvordan man skaber reel forandring, der også bliver meningsskabende for de mennesker, der skal arbejde på nye måder”.

Frank Iversen understreger i videoen nødvendigheden af et rum for udvikling og refleksion omkring de forandringsprocesser, der eksisterer rundt omkring:

Jeg tror, at forandringsprojekter er kommet for at blive. Og det får mig til at tænke, at jeg har brug for et rum til at reflektere i,” siger han i videoen.

Læs mere om NDRO og se eller gense vores introduktionsvideo her (tekst og video er på engelsk): Network for Design of Organizational Change

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *