Italienske billeder på RUb

2014-09-12-DSC_0012

Italienske Billeder på RUb. Foto: Camilla Simonsen.

af Camilla Simonsen
Italienske Billeder udstiller fortsat på RUb, og i disse dage kommer blandt andet store flokke af nye studerende, der skal lære RUCs bibliotek at kende, forbi dem. Nedenfor kan du se nogle fotos fra udstillingen.

Den gigantiske skitsebog
Den digitale boginstallation, der er en del af udstillingen, er en ny opfindelse, der er udviklet af DHT-forskerne Henning Christiansen og Bjørn Laursen. Tanken med installationen er, at den i andre sammenhænge også gør det muligt at udstille fx meget gamle skitsebøger og forfatteres originale manuskripter i kæmpeformat.

Du læse meget mere om den digitale skitsebog her: Ny opfindelse skal revolutionere museumsoplevelsen

Mange kigger og bladrer
Trine Winther Johannsen, der er en del af RUbs kultur- og arrangementsudvalg, fortæller at mange af de studerende, der kommer på biblioteket, kigger på de udstillede billeder eller bladrer i den store skitsebog.

Jeg ved ikke, om der kommer flere besøgende på Biblioteket, end der plejer, fordi vi udstiller – det er svært at sige – men det er i hvert fald dejligt, at der sker noget på den kulturelle front udover alle bøgerne her,” siger hun.

Udstillingen blev ferniseret på RUb torsdag den 8. maj og fortsætter godt en måned frem til og med den 10. oktober, så dem af jer, der ikke har været forbi endnu, kan stadig nå det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *