Temadag – driftsoptimering, sundheds-IT, og Sundhedsplatform

Region Sjælland og Roskilde Universitet afholder d. 10 november en temadag om driftsoptimering, sundheds IT, og Sundhedsplatform. Programmet byder blandt andre på 4 oplæg fra de 4 forskningsprojekter i DHT’s projekt Klinisk Kommunikation.

Der er tale om følgende oplæg.

’Outreach’ fra Intensiv til sengeafdeling ‐ Projektet undersøger, hvordan elektroniske overblikstavler kan bruges til at sikre den bedst mulige pleje af patienter som overføres fra intensivafdelingen til en sengeafdeling. Kija Lin Østergaard, Anæstesiologisk Afdeling, Nykøbing Falster Sygehus og CBIT, Roskilde Universitet

Mobil understøttelse af elektroniske overblikstavler ‐ Projektet udforsker mulighederne for at gøre information fra elektroniske overblikstavler tilgængelige fra håndholdte enheder, fx smartphones og tablets. Morten Brandrup, CBIT, Roskilde Universitet

Flaskehalse og belastningsbarometer ‐ Projektet undersøger flaskehals‐ og belastningssituationer i overførslen af patienter mellem afdelinger og designer en løsning til at varsle belastningssituationer. John Damm Scheuer, CBIT, Roskilde Universitet

Patientoverførsel og kompetenceopbygning i effektdrevet optimering ‐

Projektet evaluerer effekten af overblikstavler ved overførsler af patienter mellem afdelinger og har endvidere fokus på kompetenceopbygning hos klinikerne ift. optimering af kliniske arbejdsgange. Jesper Simonsen, CBIT, Roskilde Universitet

 

Der vil på dagen også være tid til fire workshopspor om sundhedsplatformen, og du kan læse mere om de forskellige workshops i programmet.

Det er gratis at deltage på temadagen, og du kan tilmelde dig senest 01. november 2015

Sorry, the comment form is closed at this time.