Forskningens Dag 2015

Screen Shot 2015-04-17 at 10.08.14

Der afholdes Forskningens Dag på Roskilde Kongres – og Idrætscenter den 22. april, og alle interesserede i forskning er velkomne. Arrangørerne bag begivenheden er Roskilde/Køge Sygehus og Den Regionale Forskningsenhed. De har blandt andre planlagte aktiviteter tre forskellige forskningsspor som man kan høre om. Det ene forskningsspor giver eksempelvis indblik i en konkret tilrettelæggelse af forskning på et sygehus. Et andet forskningsspor informerer om nye forskningsindsatser på Roskilde/Køge Sygehus.

På selve dagen vil der være infostande med repræsentanter fra nedenstående enheder:

Repræsentanterne fra de respektive enheder vil stå til rådighed og besvare spørgsmål der vedrører litteratursøgning, datasikkerhed, innovation, forskningsfinansiering og meget mere.

 

Konkurrence om 10.000 kr. til en forskningsrelateret rejse

Forskere eller ph.d.-studerende får også en chance at vinde 10.000 kr. på Forskningens Dag. Indtil den 2. marts kunne de interesserede indsende et abstract, som Regionens Forskningsfaglige Udvalg stod for at bedømme i konkurrencens første runde. Konkurrencens store finale vil foregå under Forskningens Dag, hvor fem vindere vil blive udnævnt på baggrund af henholdsvis en publikumsbedømmelse eller en faglig udvalgsbedømmelse.

I denne forbindelse har vi ikke mindre end to af vores DHT-medlemmer Kija Lin Østergaard og Morten Brandrup fra DHT-projektet Clinical Communication, der er med i konkurrencen om 10.000 kr. Kija Lin Østergaard og Morten Brandrup, der begge er ph.d.studerende, er blevet inviteret til en posterudstilling med udgangspunkt i deres abstract. De er dermed i betragtning til konkurrencens endelige runde, hvor publikummet kan stemme på to bedste poster.

Vi  håber på mange besøgende til Forskningens Dag, der stemmer på vores DHT-medlemmer Kija Lin Østergaard og Morten Brandtrup.

 

Læs mere om programmet for Forskningens Dag her.

Sorry, the comment form is closed at this time.