Afslutningsreception for DHT

RUC’s satsningsområde  Designing Human Technologies (DHT, 2013-2016) holdte afslutningsreception
fredag d. 27. maj i Glassalen på HumTek.

Glassalen var i dagens anledning blevet udsmykket med en masse installationer, plancher og udgivne bøger, der tilsammen gav et godt overblik over DHT’s mange projekter. På bordene var der serveret et tag-selv bord af lækre anretninger og der blev serveret champagne til de mange solbrune forskere der var mødt op for at fejre DHTs mange succeser.

 

7065_filtered

 

“Vi kan være rigtig stolte af det vi har opnået.. Man bliver imponeret over hvor meget vi alle tilsammen har nået” – Jesper Simonsen

 

 Jesper Simonsen bød alle velkomne og kom i sin velkomst tale bl.a. ind på DHTs fremtid, og de mange flotte resultater gennem årene. Han fremhævede at det særlige ved mange af projekterne var de unikke konstellationer af forskere, som også var en ting der var blevet rost i løbet af evalueringen. Prorektor Peter Kjær skulle ligeledes have holdt en kort velkomst tale, men var blevet forhindret pga. en uforudset hændelse privat. Af samme grund, fortalte Jesper, var et planlagt møde om DHTs fremtid ligeledes blevet udskudt. Derfor er det endnu uvist hvad fremtiden bringer, men at der er forelagt et foreslag om at fortsætte i en eller anden kapacitet.

 

På ægte DHT manér var mikrofonen til receptionen lidt ud over det sædvanlige. “Catch box” mikrofonen var svøbt i et beskyttende materiale der gjorde det muligt at kaste den rundt uden at den tog skade. Dette blev til fulde udnyttet, og mange forskere fik mulighed for at sige et par ord om deres respektive projekter og deres oplevelser som en del af DHT familien.

 

En stor tak til alle dem som deltog og var med til at gøre det til en hyggelig eftermiddag i sommervarmen.

Jesper Simonsen byder velkommen.

7110 Jesper Simonsen_filtered
7173 Henning Christiansen & Anja Mølle Lindelof_filtered
7155 Troels Andreasen & Henriette Christrup_filtered
7130 John Damm Scheuer & Michael Haldrup_filtered
7067_filtered
7190 Razieh Moatamedi og gemal_filtered
7071 Bjørn Laursen & Henning Christiansen_filtered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *