Showtime: Socialt design – Designing for all?

HumTek studerende har netop afsluttet workshoppen Socialt design – Designing for all? og afholder i den forbindelse fernisering og showtime på fredag d. 12/2 kl. 12-13.30 i hus 04/06 (HumTek) og alle er velkomne til at komme forbi og se de studerendes projekter. Disse projekter er lavet i samarbejde med DetGodeEksempel.dk og Egedal kommune, og beskæftiger sig med  “Hvordan kan design gøre en konkret forskel for mennesker i deres hverdagsliv?”.

De studerende har på workshoppen bl.a. lært at forholde sig til brugerinddragelse og at arbejde åbent med designrationalet undervejs i designprocessen, og har arbejdet med deltagende design-tilgange (participatoriske metoder),nden for socialt design, med ambitionen om at øge brugernes livskvalitet og udvide handlemuligheder.

Henrik Wolfhagen, projektleder for byudviklingsområdet, viser de studerende rundt i byudviklingsområdet i Egedal kommune. Foto: Detgodeeksempel.dk

Henrik Wolfhagen, projektleder for byudviklingsområdet, viser de studerende rundt i byudviklingsområdet i Egedal kommune. Foto: Detgodeeksempel.dk

 

Workshoppen afholdtes af DHT forsker Katia Dupret og Niklas A. Chimirri.

Samarbejdet mellem RUC, DHT og Egedal kommune er også omtalt i Det Gode Eksempels nyhedsbrev, som kan læses her.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *