Ny video om IBs virtuelle bog

2014-12-12-IB video

af Camilla Simonsen
Et medie, der kalder sig Update TV, har lavet en fin video omkring den virtuelle bog, vores DHT-professor Henning Christiansen og ditto lektor Bjørn Laursen har udviklet som en del af projektet Italienske Billeder.

Videoen kan ses via dette link: RUC-forskere opfinder den virtuelle bog

Desuden skriver Update TV på Youtube-siden, at

I ExperienceLab på RUC har en række forskere med forskellige baggrunde udviklet en virtuel digital bog. Den virtuelle bog er allerede et hit på en række museer, men folkene bag spår, at bogen i fremtiden også vil blive brugt i mange andre sammenhænge.

Lektor i Performance-Design, Bjørn Laursen, forudser at messer og store forretningskæder også kan få stor gavn af dette produkt. Folkene bag er et hold af computereksperter, og folk der arbejder med formidling, spiludvikling og kommunikation.”

Læs og se tidligere posts om Italienske Billeder og deriblandt den virtuelle bog her:
*Italienske billeder på RUb
*Billeder: Italian Drawings
*Billeder fra fernisering af Italienske Billeder

Og læs mere om forskningsprojektet Italienske Billeder her: Dht.ruc.dk/id

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *