Video: Richard L Baskervilles tiltrædelsesforeslæsning

af Camilla Simonsen
Nedenfor kan du nu se Richard L. Baskervilles tiltrædelsesforeslæsning, der fandt sted på RUC i fredags til årsfesten den 19. september 2014, på video. I den spændende, underholdende og fagligt stimulerende forelæsning kommer Richard L. Baskerville blandt andet ind på etnografi og feltets sammenhæng med design studier. Han kommer også ind på aktionsforskning fra ideen til dette inden for det psykologiske forskningsfelt og frem til den vifte af metoder på organisationsplan, det bliver brugt i i dag. Etnografisk forskning i informationssystemer kommer han også ind på. Og antropologi. Og bumper stickers.

Richard L. Baskerville, professor ved Georgia State University, Atlanta, USA, blev ved årsfesten udnævnt til æresdoktor ved RUC på baggrund af indstilling fra CBIT og Designing Human Technologies.