NDRO – Appetizer Video 3

2014-05-30-Appetizer video 3 billede
af Camilla Simonsen

Netværk for Design af Robust Organisationsforandring har fået lavet fire korte appetizer-videoer omkring netværkets formål og virke.

Se den tredje af de fire videoer her: NDRO Appetizer III

I videoen spørger vi Linda Wermouth, der er assisterende distriktsleder i en kommune, og Frank Iversen, der er leder i en stor IT virksomhed, hvad vi får ud af vores netværk.

Teori møder praksis
Deltagerne ser netværket som en mulighed for at styrke dem til at lave organisatorisk forandring i egne organisationer og personlig kompetenceudvikling.

Linda Wermouth siger blandt andet: ”Det holder mig skarp. I dag var oplægget for eksempel, at vi skulle snakke Design nexus. Så var jeg inde og finde Design nexus i mine gemmer og få læst op på det igen”. Og det kan bruges til noget, fortsætter hun: ”så tænkte jeg jo åh ja Linda, der var nogle ting her, du godt kunne arbejde lidt videre med i din organisation”.

Frank Iversen fortæller, at han tager med til møderne for at blive udfordret og møde andre praktikere, men ikke mindst teoretikerne har han også glæde af mødet med: ”Dem kan vi måske også være med til at udfordre, og sætte noget forskning i gang i de retninger, hvor vi kan se, at der er udfordringer i vores hverdag,” siger han.

Se også
* NDRO – Appetizer Video 2
* NDRO – Appetizer Video 1

Læs mere om NDRO og se eller gense vores introduktionsvideo her (tekst og video er på engelsk): Network for Design of Organizational Change

One Comment to "NDRO – Appetizer Video 3"

  1. […] også * NDRO – Appetizer Video 3 * NDRO – Appetizer Video 2 * NDRO – Appetizer Video 1 Læs mere om NDRO og se eller gense vores […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *