Billeder fra fernisering af Italienske Billeder

2014-05-15-Mads Folmer 8

Foto: Mads Folmer.

Torsdag 8. maj kl. 16 var der fernisering af Italienske Billeder på Roskilde Bibliotek.

En digital skitsebog i overstørrelse med DHT forsker Bjørn Laursens spændende tegninger fra Italien vil være opstillet en måneds tid på Roskilde Bibliotek. Formålet er bl.a. at få undersøgt robustheden af opstillingen, og at se hvordan denne formidlingsform fungerer i praksis et sted, hvor der kommer mange forskellige mennesker.

Et udvalg af billeder fra ferniseringen på Roskilde Bibliotek kan ses her:

Se også
*Italian Drawings på det italienske kulturinstitut i København
*Roskilde Bibliotekernes billeder fra arrangementet på Facebook her: Roskilde Bibliotekernes billeder 

3 Comments to "Billeder fra fernisering af Italienske Billeder"

  1. […] vist på Roskilde Bibliotek. Se eller gense billeder fra ferniseringen på Roskilde Bibliotek her: Billeder fra fernisering af Italienske Billeder Se også billeder fra udstillingen af Italienske billeder på Det Italienske Kulturinstitut i […]

  2. […] *Udstillingen er den samme, som tidligere har været vist på Roskilde Bibliotek. Se eller gense billeder fra ferniseringen på Roskilde Bibliotek her: Billeder fra fernisering af Italienske Billeder […]

  3. […] Se også de fine billeder fra ferniseringen af Italienske Billeder på Roskilde Bibliotek her […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *