NDRO – Appetizer Video 2

2014-05-09-Appetizer Video 2 billede
af Camilla Simonsen
Netværk for Design af Robust Organisationsforandring har fået lavet fire korte appetizer-videoer omkring netværkets formål og virke.

Se den anden af de fire videoer her: NDRO Appetizer II

I videoen forklarer Frank Iversen, der er leder i en stor IT virksomhed, kort hvordan vores netværk praktisk fungerer. Alle i netværket har hver sin teori og faglighed med, og den bliver sat i spil i netværkets møder. Og det er netop det med at få teorien ud ”på gulvet”, der virker rigtig godt, fortæller han:

Teorien tager jeg med hjemmefra, og så får jeg muligheden for et kort brush-up når vi ses – den korte tavleundervisning – og så lad os komme ud på gulvet!

Frank Iversen understregede i den første appetizer video nødvendigheden af et rum for udvikling og refleksion omkring de forandringsprocesser, der eksisterer rundt omkring i verden lige nu: ”Jeg tror, at forandringsprojekter er kommet for at blive. Og det får mig til at tænke, at jeg har brug for et rum til at reflektere i,” siger han i videoen.

Se eller gense den første appetizer-video fra netværket her: NDRO Appetizer Video I

Læs mere om NDRO og se eller gense vores introduktionsvideo her (tekst og video er på engelsk): Network for Design of Organizational Change

One Comment to "NDRO – Appetizer Video 2"

  1. […] også * NDRO – Appetizer Video 2 * NDRO – Appetizer Video […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *