Slides fra Netværksmøde i NDRO

Slides fra Netværksmøde 2

Netværksmøde 2 i Netværk for Design af Robust Organisationsforandring løb af stablen den 7. februar, og var efter sigende en succes.  Blandt andet udforskede deltagerne robuste organisationsforandringer gennem social kapital og relationel koordinering og hilste på 7 nye medlemmer i netværket. Vi er blevet sat et blog post fra en central deltager om dens forløb i udsigt. Vi glæder os!!

I mellemtiden kan her ses slides fra introduktionen og et foredrag om social kapital og relationel koordinering. De har været efterspurgt, så det er med glæde, vi kan meddele, at de nu er tilgængelige:

1) Introduktion – Robuste organisationsforandringer med relationel koordinering og social kapital

2) Kasper Edwards – Social kapital og relationel koordinering

Netværksmødet har tidligere været annonceret her på bloggen:
Robuste forandringsprocesser? Netværksmøde 2 i NDRO 

Programmet for dagen kan ses her: Program for Netværksmøde 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *