Dansk STS-konference på RUC

DASTS

af Sara Malou Strandvad

Call for Papers til næste års danske STS-konference er på gaden nu – og konferencen holdes på RUC 12.-13. juni 2014. Konferencen har temaet ‘Enacting Futures’ og afholdes i regi af foreningen DASTS (Danish Association of Science and Technology Studies). Du kan læse call for papers på DASTSs hjemmeside her.

Vi håber at du har lyst til at præsentere på konferencen. Hvis du desuden har lyst til at indgå i arbejdsgruppen, der arrangerer konferencen, så send en mail til: malou@ruc.dk.

Arbejdsgruppen består pt. af: Sara Malou Strandvad (performance-design, CBIT), Katia Dupret Søndergaard (psykologi, PAES), Connie Svabo (performance-design, CBIT), Michael Haldrup (plan, by, proces, ENSPAC), Niels Jørgensen (datalogi, CBIT), Smiljana Antonijevic (kultur- og sprogmødestudier, CUID) Klaus Frovin Jørgensen (filosofi, CUID), Søren Riis (filosofi, CUID), Stig Andur Pedersen (filosofi, CUID), Charlotte Grum (installationskunstner og humtek), Tine Jensen (psykologi, PAES) og Birgit Jæger (offentlig administration, ISG).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *