Billeder: Italian Drawings

Nedenfor er et lille billedgalleri fra åbningsarrangementet til den interaktive kunstinstallation Italian Drawings, der kan ses frem til den 20. december på Det Italienske Kulturinstitut i København.

Den utraditionelle udstilling er blevet til i et samarbejde mellem kunstnere, dataloger og teknikere fra Roskilde Universitets Institut for Kommunikation, Virksomhed og Informationsteknologier (CBIT) og fra Accademia di Belle Arti i Rom. Fra RUCs side er udstillingen hovedsaglig resultatet af et tværvidenskabeligt samarbejde mellem Bjørn Laursen fra Performance Design og Henning Christiansen fra Datalogi.

Se også billeder af lysinstallationer fra Lysfest i Roskilde.

3 Comments to "Billeder: Italian Drawings"

  1. […] også *Italian Drawings på det italienske kulturinstitut i København *Roskilde Bibliotekernes billeder fra arrangementet på Facebook her: Roskilde Bibliotekernes […]

  2. […] udstillingen af Italienske billeder på Det Italienske Kulturinstitut i København sidste år: Billeder: Italian Drawings « LOPSTR 2014: 24th International Symposium on Logic-Based Program Synthesis and […]

  3. […] Sidst men ikke mindst kan du se eller gense et lille billedgalleri fra åbningsarrangementet til udstillingen Italian Drawings, der var på Det Italienske Kulturinstitut i København sidste år her: Billeder: Italian Drawings […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *