Udstillingsåbning og foredrag: 2 x Performance Design

Invitation Crizifulli

Kære Bloglæsere,

I er hermed inviteret til indvielse af en interaktiv kunstinstallation – Italienske Billeder – på Istituto Italiano di Cultura di Copenaghen i aften, fredag 22. november kl. 19. Installationen er resultatet af et tværvidenskabeligt samarbejde på vores institut mellem Bjørn Laursen fra Performance Design og Henning Christiansen fra Datalogi.  Du kan også se og høre Fabrizio Crisafulli til arrangementet.

Den utraditionelle udstilling “Art-Project ITALIAN DRAWINGS” præsenteres i et samarbejde mellem kunstnere, dataloger, teknikere fra Roksilde Universitets Institut for Kommunikation, Virksomhed og Informationsteknologier (CBIT) og Accademia di Belle Arti i Rom. Publikum vil se en overdimensioneret “sketch book” med tegninger fra Italien af Bjørn Laursen. Bogen når fra gulv til loft, og man kan bladre i den og interagere med den på overraskende vis.

Hvis ikke I når åbningen fredag, så får I også mulighed for at se udstillingen i løbet af december – udstillingen kan ses frem til den 20.