FabLab RUC Åbning 21. november 13-15

fablab

De sidste 4 år har HUMTEK på RUC holdt på en velbevaret hemmelighed: Vi har faktisk ét af Danmarks bedst udrustet Fablabs med bl.a. 3D-printere, 4 CNC maskiner og 2 store laserskærere. Nu åbnes hele herligheden for alle interesserede: Forskere og Studerende fra RUC og kreative iværksættere i omverdenen kan benytte sig af faciliteterne.

Kom til åbningsreception for vores FabLab (det kan man godt, selvom det ikke er nyt, jo!) og få robotdekoreret kage eller prøv en laserskærer! Tal med de ansatte om dit opfinderprojekt, og se hvad de studerende bygger.

Åbningsreceptionen er en del af Erhvervsstyrelsens Iværksætteruge.

FabLab RUC
Roskilde Universitet
Universitetsvej 1, bygning 4.0
4000 Roskilde

Online tilmelding (ikke påkrævet, men så vi ved hvor meget kage vi skal bestille): Facebook event for FabLab Åbningsceremoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *