Docent i teatervidenskab besøger Performance Design

matthew-reason

Af Sara Malou Strandvad

Performance-Design får besøg af Matthew Reason, der er docent i teatervidenskab ved York St John Universitet, 11.-22. november. Matthew Reason arbejder med publikumsundersøgelser og dokumentation af performances, særligt i relation til børneteater. Han har udviklet forskellige metoder til kvalitative publikumsundersøgelser blandt andet gennem at bruge tegning. Hans publikationer omfatter bøgerne Documentation, Disappearance and the Representation of Live Performance (2006) og The Young Audience: Exploring and Enhancing Children’s Experience of Theatre (2010).

Under sit besøg på Performance-design holder Matthew Reason en forelæsning på kurset Æstetik og Design tirsdag d. 12. november kl. 13-15 der er åben for alle (i lokale 42.2.37).

Desuden arrangerer VISPER-gruppen et seminar tirsdag d. 19 med blandt andre Matthew som taler – se dette link: VISPER SEMINAR. Kontaktperson under hans besøg er Anja Mølle Lindelof: lindelof@ruc.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *