Jeanette Blombergs tiltrædelsesforelæsning på video

af Camilla Simonsen

Jeg ser en masse ansigter, jeg genkender her – mennesker, jeg har arbejdet med tidligere, og mennesker, jeg ikke har arbejdet med, men hvis arbejde, jeg kender.” Således indleder nytiltrådte adjungeret professor Jeanette Blomberg sin tiltrædelsesforelæsning, der nu kan ses på video ovenfor. Det var den 19. september, tiltrædelsesforelæsningen med titlen “Ethnography and Participatory Design” blev afholdt.

Jeanette Blomberg, der er kendt for at være en af verdens førende forskere i etnografiske design-studier, taler i forelæsningen blandt andet om det historiske forhold mellem etnografi og participatorisk design. Hun bliver samtidig budt velkommen til to strategisk prioriterede forskningsområder: RUCs strategiske forskningsområde Designing Human Technologies og CBITs strategisk prioriterede forskningsområde Innovation i Service og Oplevelse.

Læs mere om Jeanette Blomberg her: Jeanette Blomberg gives inauguration lecture (tekst på engelsk).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *