Bjarne Corydon undskylder Digital Post-kaos

af Connie Svabo

Bjarne Corydon undskylder Digital Post-kaos / Tirsdag, 24. september 2013 – 7:38 Version 2.

En undersøgelse fra RUC og Aalborg Universitet viser, at for statslige myndigheder svarer blot to ud af ti på henvendelser via Digital Post. Det er utilfredsstillende, og det skal der strammes op på inden 1. november, erkender finansminister Bjarne Corydon. Fra RUC er det ph.d.-stipendiat Jesper Bull Berger der har stået for undersøgelsen, som er afrapporteret her på bloggen.

Blogindlæg: Digital post og svartider

Det er ikke godt nok, at kun et fåtal af de offentlige myndigheder besvarer henvendelser gennem Digital Post, få måneder før første etape af den obligatoriske brug af Digital Post den 1. november. Det erkender finansminister Bjarne Corydon (S) i et svar til Venstres it-ordfører Michael Aastrup Jensen.

»Nej, det er bestemt ikke tilfredsstillende, at der er offentlige myndigheder, som ikke svarer på meddelelser sendt via Digital Post. Borgeren eller virksomheden har en berettiget forventing om, at offentlige myndigheder svarer på henvendelser inden for rimelig tid,« lyder beklagelsen fra Bjarne Corydon.

Kilde: Version 2
Bjarne Corydon undskylder Digital Post-kaos publiceret Tirsdag, 24. september 2013 – 7:38.

Læs også: Forsker advarer mod Digital Post – du får aldrig svar

One Comment to "Bjarne Corydon undskylder Digital Post-kaos"

  1. […] *Digital kommunikation i det offentlige: Svar og svartider *Digitalt post-kaos – anden del *Bjarne Corydon undskylder Digital Post-kaos *Forsker advarer mod Digital Post – du får aldrig […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *