Performance-design får besøg af verdenskendt professor i lys

af Sara Malou Strandvad

Fabrizio Crisafulli with performers during the rehearsals for Senti in 2003

Fabrizio Crisafulli with performers during the rehearsals for “Senti” in 2003

Den italienske professor Fabrizio Crisafulli besøger Performance-design i uge 40 og i uge 44. Fabrizio er professor i set design på Academy of Fine Arts i Rom og professor i koreografi som rumlig viden på Università Roma Uno. Han har en baggrund som teaterinstruktør og har i mange år været leder af teaterkompagniet Il Pudore Bene in Vista.

Fabrizio arbejder med teater, dans og visuel kunst med fokus på relationer mellem bevægelse, tekst, rum og lys. Hans forskning er baseret på udviklingen af en særlig form for dramaturgi der er formet af billeder og lyd, tid og bevægelse. Hans installationer er ofte stedsspecifikke arbejder. Læs mere om hans arbejde på hans hjemmeside: Fabrizio Crisafullis hjemmeside

Under hans besøg på Performance-design vil Fabrizio indgå i arbejdet med at udvikle installationer til Kulturstrøget i Roskilde.

Ud over at indgå i undervisningen på Performance-design holder Fabrizio Crisafulli sammen med Bjørn Laursen en præsentation i VISPER-regi om ’Artistic Practice as Research’ tirsdag d. 1. oktober kl. 13-15 i mødelokalet i 42.1, hvor alle er velkomne. Desuden holder han en offentlig forelæsning og værkpræsentation i biografen i 42.1 tirsdag d. 29. oktober kl. 13-17.

Kontaktperson under hans besøg er Bjørn Laursen, der kan kontaktes på blaursen@ruc.dk

One Comment to "Performance-design får besøg af verdenskendt professor i lys"

  1. Connie Svabo says:

    Jeg glæder mig monstermeget!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *