Indvielse 7 juni 2013

by Connie Svabo

Kom og festliggør designforskningen!

Roskilde Universitets nye strategiske forskningsområde ’Designing Human Technologies’ indvies den 7. juni 2013 kl. 13:00-15:00 i bygning 04, Roskilde Universitet. Det bliver en sprudlende kick-off med smagsprøver både til hjernen og ganen. Af hensyn til planlægning og maden beder vi om tilmelding senest 23. maj.

Designing Human Technologies danner forskningsmæssig baggrund for RUC’s nye teknisk-videnskabelige hovedområde og uddannelser i Humanistisk Teknologi, HumTek, med dets tre dimensioner i hhv. design, humanvidenskab og teknologi. Forskningsprogrammet samler en bred kreds af forskere på RUC gennem et fælles tværfaglig forsknings- og uddannelsesmæssigt samarbejde.Se invitationen her.

Link til RUCs side om Designing Human Technologies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *